Too Orangey For Kolosijek. - Oh Whoe Is Me

Kick off med jobbet

Ja det är ju normalt att man vill göra något lite extra kul på hösten med jobbet. När man har semestern bakom sig och det är ett bra tag till ledigheten kring jul så kan det ju vara kul att hitta på något på jobbet så att man känner att man har något att se fram emot på tidiga hösten.

Så vad kan man då göra?

Jo man kan ju bestämma att man ska göra en liten kick off med alla på jobbet och på så sätt ha lite kul tillsammans. Ja det kan vara något som kommer att pigga upp alla på jobbet och det vill man ju vare sig man är en av personalen eller det att man är chefen på företaget. Man vill ju att alla ska må bra och att jobbet ska bli bra utfört. Och det blir ofta bättre när personalen känner att man göra något för dom, att man lägger lite tid och kraft på dom.
Så det är ett bra tips till alla som är ute efter ett sådant. Vad kan man då göra på en kick off? Ja det är verkligen många saker som man kan hitta på. Det finns så otroligt många idéer att välja bland. Det är verkligen bara fantasin som sätter stopp. Men det är såklart viktigt att tänka på personalen och se vad dom kan tänkas vilja göra så att alla känner sig bekväma med det man ska göra. Så fråga runt och se vad som är populärt att hitta på. Vad tjänar man på att göra det? Jo man får en bra sammanhållning som finns på många andra företag som smarter marketing till exempel och det kommer att göra att personalen mår bra och kommer att prestera bra på jobbet, vilket alla chefer vill. Så det är ett hett tips.